Home Zgjodhëm për ju. Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Saraj: Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Sot në një prej rrugëve të Sarajit, është gjetur një kuletë në të cilën përpos dokumenteve të identifikit ka pasur brenda rreth 5 000 euro. Menjéheré personi që ka gjetur kuletën ka kontaktuar me poseduesin e dokumenteve dhe ia ka dhënë të hollat dhe dokumentet.

Ps. Nuk kanë humbur vlerat morale dhe bamirëse në Saraj. Ky popull vazhdon të trashëgojë vlera njerëzore nga burrat e kohërave të vjetra 🙂

Shperndajeni, të sheh bota se Saraji nuk njihet vetëm për gjëra të liga.

Saraj i bukur

Previous articleSi t’ua bësh të tjerëve do të kthehet ty (tregim i vërtetë)
Next articleAta jane fitimtaret | Mjeksia Islame