Gaza: Qassam kapën pilotin e avionit të rrëzuar

0
352

Forcat ushtarake të Hamasit “Qassam” njoftojnë se e kanë zënë peng pilotin izraelit

Forcat ushtarake të Hamasit përmes zyrës së saj informative në internet bëjnë të ditur se kan kapur peng një pilot të avionit ushtarak të cilën e rrëzuan me raketat e tyre.

Mediat izraelite e konfirmuan më herët se është rrëzuar një raket F16 mbi rripin e gazës dhe janë shkëputur lidhjet me pilotin e saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here