Home Mjeksia Bimore “Fara e zeze ilaç që shëron çdo sëmundje përveç vdekjes” !?

“Fara e zeze ilaç që shëron çdo sëmundje përveç vdekjes” !?

1.* SHËRIMI I PROBLEMEVE TË ZEMRES10268582_684636381578222_1805488915659633795_n
2-* PËR SHËRIMIN E KOKË DHEMBJES
3.* PËR SHËRIMIN E MIGRENES
4.* DHIMBJA E SHPINES & DHIMBJE TE TJERA REUMATIKE
5.* CDO DHIMBJE MUSKULARE
6.* PËR SHËRIMIN E KOLLITJES & ASTMES
7.* PËR SHËRIMIN E DHEMBJES SË DHËMBËVE, MISHIT TË TYRE, TË FYTIT DHE BAJAMEVE
8.* PËR SHËRIMIN E DIAREAS
9.* GRIPI & BLLOKIMI I HUNDEV
10.* DËGJIMI
11.* PËR SHËRIMIN E HIPERTENSIONIT (gjakut të naltë )
12.* SEMUNDJET E SYVE DHE MOSSHIKIMI MIRË
13.* NERVOZIMI & STRESI
14.* KEPUTJE & DEMBELIZEM
15.* AKTIVIZIM I MEMORJES DHE AFTESISË PER TE KUPTUAR
16.* SEMUNDJET E ZEMRES
17.* IMPOTENCA (DOBSIA SEKSUALE)
18.* PËR SHËRIMIN E PAGJUMËSISË
19.* PER FYTYR DHE LEKUR TE SHENDETSHME
20.* PROBLEMET E STOMAKUT
21.* TE VJELLAT E SHPESHTA
22.* DIABETI
23.* RENIA E FLOKEVE APO PER MOSTHINJURIT PARA KOHE
24.* ZBOKTHI
25.* GURE NE VESHK, NE TEMTH DHE NE KANALIN E URINES
26.* KANCERI
27.* BELBËZIMI
28.* TUMORET
29* HEMOROIDE
30.* MENINGJITI
31.* ZBARDHJA E LEKURES (VENDE VENDE NE FORM PULLASH)
32.* KUNDER PARALIZEZ FACIALE DHE TETANOZIT
33.* ULCERI PEPTIK (ulçeri i stomakut)
34.*PËR SHËRIMIN E ZEMERES DHE QARKULLIMIT TË GJAKUT
35.* TË VJELLUARAT
36.* KRIMBAT E STOMAKUT
37.* VËSHTËRSI NË MENSTRUACIONE
38.* MOSTERJE, ACARIM NË STOMAK
39.*Leucorrhoea, Shkarkimet e të bardhave, Menstruacionet 2 deri në 4 herë në muaj, dhimbje barku, dhimbje anusi)
40.* EPILEPSIA
41. PËR FORCIMIN E IMUNITETIT TË NJËRIUT
42.*PËR TRETJEN E ACIDEVE
43.*PËR SHËRIMIN E PARALIZEZ SË FYTYRES
44.*PËR SHËRIMIN E JASHTËQITJES
45.*PËR SHËRIMIN E SMUNDJEVE TË LËKURES (shenjave në lëkurë)
46.* PËR SHËRIMIN E ZORRËVE
47.* PËR TRASHJE TË TEPËRT
48.* PËR TË VJELLUARAT E TEPËRTA
49.* PËR SHËRIMIN E REUMATIZMAVE(reumes)
50.Për kurimin e rasteve të dobësisë seksuale
KUJDES!!!
Femijet nën moshën 12 vjec të perdorin gjysmen e dozës së të rriturve.
Nuk këshillohet për femijet nën 5 vjec.
Nuk këshillohet të përdoret nga gratë shtatzëna,Gjatë shtatëzanisë vaji përdoret vetem per perdorim të jashtëm.
Permbledhja është bër nga Dr Ahmed El-Kadi një mjek Muslimanë në Amerikë.
Të interesuarit për sëmundjen e tyre le të na kontaktojnë tek komentet ose tek mesazhet për problemin apo sëmundjen e tyre ne ua tregojmë se si ta përdorni tek sëmundja juaj!
Farën e zezë mund ta gjeni në librari islame!

Previous articlePjese e madhe e gjithë botës në të vërtetë … !!?
Next articleMjaltë dhe kanellë për rënie në peshë dhe detoksikim !??