Egzon Abazi-Zemrat na kan vdek (Official Nasheed Video 2018)

Egzon Abazi-Zemrat na kan vdek (Official Nasheed Video 2018)

Zemrat na kan vdek

Nëse ti je udhëzu
Dhe shkon në Xhami,
Thirri dhe të tjerët
Të shpëtojn me ty.

Nëse syri s’të loton
Para Zotit Madh,
Ty zemra t’ka vdek
Ke nevoj me ngjall

Refreni:
Zemrat na kan vdek
Mendojm veç për vete,
Ne jemi fundos
N’detin e ksaj jete.

Nëse ti je ba rahat
Nuk mërzitesh dot,
Kujtoj muslimanët
Që kan halle plot.

Nëse syri s’të loton
Para Zotit Madh,
Ty zemra t’ka vdek
Ke nevoj me ngjall.

Refreni:
Zemrat na kan vdek
Mendojm veç për vete,
Ne jemi fundos
N’detin e ksaj jete.


egzon abazi,egzon abazi zemrat na kan vdek,egzon abazi zemrat
,zemrat na kan vdek