Efektet e magjisë

0
405

Efektet tjera

• Burgosja: personi do të dalë mezi nga shtëpia e tij ose vendi ose aspak.

• Humbja e parave, ose nëse ai fiton para, ai nuk do të fitojë më derisa të shpenzojë të gjitha paratë.

• Acarim.

• Personalitet i pabalancuar: personi vazhdimisht do të përjetojë ndryshime në vendimet, idetë, vlerësimet apo disponimin.

• Ka dyshime patologjike, frikë dhe ankth.

• Probleme dhe fatkeqësi të pafundme të jetës.

• Magjia e trashëguar: fëmija merr magjinë nga barku i nënës. Kjo zakonisht shkon së bashku me një shëndet të dobët për mosbindje, fëmijëve dhe refuzimin e të mësuarit.Fëmija mund të jetë shumë i pabindur deri në fund të adoleshencës. Pasi kjo nuk është bërë për ata, magjia trashëguar ka efekte të rastit mbi fëmijët. Nga ana tjetër, në qoftë se magjia është drejtuar për një grua shtatzënë me qëllim të vrasjes ose prishjes së fëmijës, ky i fundit mund të hendikepohet.

• Magjia mund të jetë e kushtëzuar: Çifti do të ndahet (divorcohet) pas lindjes së fëmijës së parë, burri do të humbasin punën e tij çdo herë që gruaja e tij i bashkohet atij; etj

Sigurisht, ka magji që njerëzit e kërkojnë për “suksesin” e tyre në jetë: në mënyrë që të marrin një punë, që të ketë sukses në studime, për të marrë një patentë shoferë, për të fituar një rast, për të tërhequr klientët, etj. Kjo është e ndaluar dhe e vë atë njeri jashtë Islamit, po ashtu si “e keqe” e magjisë.
• Nuk ka asnjë kufizim për atë që mund të programohet me magji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here