A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE!

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE!

Vdes zemra jote, atëherë kur shtohen problemet dhe brengat e tua. Dhe ti nuk e falënderon Allahun!

Zemra jote vdes, atëherë kur qesh pa asnjë sebep!

Vdes zemra jote, atëherë kur e humb besimin e atyre që të rrethakojnë!

Zemra jote vdes, atëherë kur e harron përmendjen e Allahut!

Vdes zemra jote, atëherë kur dëshpërohesh nga mëshira e Allahut!

Zemra jote vdes, atëherë kur nuk mund të gjesh zgjidhje të logjikshme për problemet e tua!

Vdes zemra jote, atëherë kur e ndjen se të tjerët të urrejnë!

Zemra jote vdes, atëherë kur tallesh me mundësitë dhe mendimet e të tjerëve!

Vdes zemra jote, atëherë kur vonohesh për në kryerjen e adhurimeve|

Zemra jote vdes, atëherë kur nuk i pranon gabimet e tua!

Vdes zemra jote, atëherë kur sytë e tu nuk munden të qajnë nga frika Allahut!

Zemra jote vdes, atëherë kur e harron fuqinë e Allahut mbi ty!

Zemra jote, tani a është e vdekur apo ende vazhdon të rrahë?!