Duaja kur të shihemi në pasqyrë dhe lutja kur frikohemi për shëndetin tonë

0
492

MBUROJA E MUSLIMANIT

DUAJA KUR TE SHIHEMI NE PASQYRE

Mendjemadhësia:

Kur të shihemi në pasqyrë, që të mos marrosemi pas vetes tonë themi:

(( O Allah! Të falenderoj Ty që më bëre të bukur fizikisht. Bëje të bukur moralin tim ashtu si dhe trupin tim!)).

DUAJA KUR FRIKOHEMI NGA SEMUNDJET

Frika nga sëmundjet:

((O Zot! Ma ruaj shëndetin tim në trup! O Zot! Ma ruaj dëgjimin dhe shikimin tim! Ti je i Vetëm dhe i Pashoq)).
-tre herë-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here