Home ISLAM Doli në shitje libri më i ri nga Dr.Olsi Jazexhi “Rrefimet...

Doli në shitje libri më i ri nga Dr.Olsi Jazexhi “Rrefimet e Nje Kombi”

970931_10151744856792958_1116769933_nDoli në shitje libri më i ri nga Dr.Olsi Jazexhi

“Rrefimet e Nje Kombi”

Në libër bëhet fjalë për shqiptaret, turqit, muslimanet dhe te krishteret ne tekstlibrat shkollore te historise dhe letersise ne Kosove” qe shkaktoi perplasjet Turqi – Kosove, Shqiperi ne lidhje me portetizimin dhe urrejtjenxitjen qe behet ne shkollat e Kosoves kunder Islamit, Turqise dhe muslimaneve, me ne fund eshte botuar.

Previous articleMbështetësit nuk do të shkojnë në shtëpi deri sa të kthehet Mursi
Next articleEmigrantja Alma Lama, shkoni në Shqipëri!