Home Këshilla mjeksore Dobitë e misvakut

Dobitë e misvakut

1. Misvaku e forcon mishin e dhëmbëve dhe parandalon prishjen e dhëmbëve!
2. Misvaku ndihmon në eleminimin e dhembjeve të dhëmbit si dhe parandalon rritjen e mëtejme të prishjes!
3. Misvaku i jep gojes erë të këndshme!
4. Misvaku është ilaç për sëmundje!
5. Misvaku eliminon aromën e pakëndëshme dhe përmirëson shqisën e shijimit!10392464_1565172403702830_7664132918956570670_n
6. Misvaku përmirëson të mbajturit mend!
7. Misvaku është ilaç për kokëdhembjet.
8. Misvaku krijon shkëlqim në fytyrën e atij që vazhdimisht e përdor atë!
9. Misvaku ndihmon dhembet te shkelqejne!
10. Misvaku përmirëson shikimin!
11. Misvaku e ndihmon tretjen!
12. Misvaku e qartëson zërin! etj…

Atë mund ta gjeni në librarinë islame më të afërt të qytetit.

Previous articleMigrena mjekohet me Hixhama/Cupping Therapy
Next articleCastanea sativa (gështenja)