Disa fakte shkencore të cilat nuk i keni ditur!

0
375

Disa fakte shkencore të cilat nuk i keni ditur!
By M.I

Disa fakte shkencore të cilat nuk i keni ditur!

“Eshtë vërtetuar se ndërrimi i fazave të hënës shkakton turbullira dhe crregullime në organizmin e njeriut. Në SHBA sipas disa statistikave të cilat janë bërë kan vërejtur se gjatë kësaj kohe pra kur është hëna e plotë ndodhin më shumë vrasje, vëtvrasje, vjedhej, përdhunime andaj vërehet një shtesë e dukëshme e krimeve të cilat ndodhin në këto ditë, jo vetëm tek njeriu por ky crregullim ndodh edhe tek kafshet, gjatë kësaj perjudhe kohore kafshët janë më agresive ,numri i Lakuriqeve natën është me i madh dhe janë më agresiv, ulurimat e qenve dhe ujqëve shtohen më shumë…”
“Kjo ndodh shkak se gjaku i cili është i tepërt në organizem pra qelizat e vdekura të cilat nuk i nevojiten organizmit të njeriut fillojn orjentimin e tyre (orjentim ky i cili shkakton turbullira ne organizem) duke udhërtuar drejtë pjesës torakale të organizmit ky udhëtim i tyre fillon kur është hëna e plotë e cila ndodh cdo muaj, pra nga dita 13,14 dhe përfndon në diten e 15 pasi këto qeliza të vdekura grumbullohen në pjesën torakale(pjesë kjo në të cilën e ka bërë Pejgamberi alejhi selam hixhamen) ato tani më janë të gatëshme për tu hudhur jashtë organizmit andaj pas ditëve të bardha fillojn ditet e hixhames për këtë ka thënë Pejgamberi alejhi we selam “kush e bënë hixhame diten e 17, 19 dhe 21 do të shërohet nga cdo semundje”

الَّذِي لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَخَلَقَ كُلَّ شَيْءٍ فَقَدَّرَهُ تَقْدِيرًا

Ai është që vetëm Atij i takon sundimi i qiejve dhe i tokës, Ai nuk ka as fëmijë e as nuk ka shok në sundimin e Tij. Ai krijoi çdo gjë, duke e përsosur në mënyrë të qartë e të matur.
~Furkan 2~

Përgatiti inf.Qendresa Paqarizi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here