Home Zgjodhëm për ju. DHURATË PËR ÇDO BURRË QË E NEGLIZHOI DASHURINË NDAJ GRUAS!!

DHURATË PËR ÇDO BURRË QË E NEGLIZHOI DASHURINË NDAJ GRUAS!!

1. A e di se ajo Kur të telefononte shpesh, kjo ishte sinjali përty, se ajo donë të flet vetëm se me ty, e jo me të tjerë!
2. A di se ajo do të gjen më të mirë se ti, ngase mësoi nga plagët e saj se si të zgjedh!
3. A e di se gruaja të cilës i është bërë padrejtësi, kur donë burri t’i kthehet asaj përsëri, dije se koha e tij vetëm se ka kaluar!

4. A e di se gruaja e ka “shqisën e gjashtë” më të fuqishme se sa të burrit, dhe ajo shumë lehtë e dallon se burri, a është ndryshuar apo e tradhton!5. A e di se gruaja është më durimtare dhe më shumë përballon nga ti, dhe nëse ajo largohet nga ti, dije se ajo ka qenë pas një mijë tentativave nga ana e saj për falje dhe ndjesë!
6. A e di se ajo kur lëndohet, në shumicën e rasteve e preferon heshtjen!

7. A e di se ajo kur zemërohej dhe të qortonte, kjo do të thotë se ajo shumë të donte!
8. A e di se ti kur e lëndoje dhe i jepje plagë në shpirt dhe zemër, ajo shpresonte dhe ishte e udhës që ti të ndryshosh për ka e mira, e jo ta neglizhosh!
9. A e di se ajo nuk i harron gabimet e tua, sado kohë që të kalon po ajo bëhet se i harron, dhe pikellimi i saj eshte prezent ne zemer, dhe kur lendohet nga ti, ajo atehere i rikujton te gjitha plaget e kaluara!
10. Kush e humb dashurinë e një gruaje të sinqertë, vetëm se e ka humbur gjithë dynjanë!

Noa arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleÇËSHTË ISTIHAREJA? NAMAZI ISTIHARE!
Next articleNjeriu ngarkohet me mendime ndërsa Zoti është Ai që percakton