Home Zgjodhëm për ju. Cili është dallimi ndërmjet buzëqeshjes time dhe buzëqeshjes tënde?

Cili është dallimi ndërmjet buzëqeshjes time dhe buzëqeshjes tënde?

Cili është dallimi ndërmjet buzëqeshjes time dhe buzëqeshjes tënde? E pyet djaloshi babain.
Babai ia kthen:
Ti buzëqesh kur je i lumtur, ndërsa unë buzëqeshi kur ty të shoh të lumtur.

“O Zoti im mëshiroj ata dy (prindërit) sikur që u kujdesën për mua kur isha i vogël”. (Kaptina Isra 24)

Rasim Haxha

Previous articleQentë lehin, Karvani vazhdon rrugën!
Next articleTë përshkruash madhësinë e xhenetit si “i gjerë sa qiejt e toka”