Home Zgjodhëm për ju. Çfarë di për… elhamdulilah?

Çfarë di për… elhamdulilah?

– Fjala e parë që ka thënë Ademi alejhi selam…

– Fjala e parë në Kuran.

– Lutja më e mirë.

– Njerëzit më të mirë janë falënderuesit.

– Fidanishte e xhenetit.

– Thuhet në çdo gjendje.

O Allah, Ty të takon falënderimi derisa të jesh i kënaqur, edhe kur të jesh i kënaqur dhe do të
falënderoj edhe pasi të jesh i kënaqur.

Përshtati: Valdet Kamberi

Previous articleRëndësia e përgatitjes psikike dhe fizike për adhurimet sezonale – Ramazani si shembull
Next articleMos gjyko në shikimin e parë