Home Zgjodhëm për ju. BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Njerëzve të mirë nuk u ndryshohen vetitë edhe nëse u ndryshohen gjendjet.

Bujari mbetet bujar edhe nëse varfërohet.
Falësi mbetet falës edhe nëse i bëhet padrejtësi.

Disa fytyra mbeten të bukura edhe kur qortohen.

E disa të tjera trishtuese edhe madje kur qeshen.

Bukuria buron nga brendësia e shpirtrave dhe ska lidhje me pamjet e fytyrës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleDIJE SE…!
Next articlePër një martesë të lumtur – Burri im i dashur