Home Zgjodhëm për ju. Asnjë sëmundje ngjitëse nuk merret e nuk përhapet pa Lejen e Allahut

Asnjë sëmundje ngjitëse nuk merret e nuk përhapet pa Lejen e Allahut

Ebu Hurejra r.a. tregon se i Dërguari i Allahut a.s. ka thënë: “Nuk ka frikë nga sëmundjet ngjitëse (asnjë sëmundje ngjitëse nuk merret e nuk përhapet pa Lejen e Allahut), nuk ka ogure të këqija (nga zogjtë ose nga dçika tjetër), nuk ka ogur të keq nga kukuvajka dhe nuk ka safer, ndërsa ikni prej të lebrosurit siç ikni prej luanit!,/ (5707)
Ebu Hurejra r.a. tregon se Pejgamberi a.s. ka thënë: “Për çdo sëmundje që ka zbritur Allahu, Ai ka zbritur edhe ilaçin e saj.” (5678)

Previous articlePër Zotin, nuk kam parë as lëkurë virgjëreshe që të jetë më e butë sesa kjo
Next articleKjo farë e zezë është shërim nga çdo sëmundje përveç nga saam-it