Home Zgjodhëm për ju. Ajeti Kuranor për mjaltin | Mjeksia Islame

Ajeti Kuranor për mjaltin | Mjeksia Islame

“Zoti yt i dha instinkt bletës: “Ndërto shtëpi nëpër kodra (male), nëpër drunj (pemë) dhe nëpër kulmet që ata (njerëzit) i ndërtojnë. Pastaj ha nga të gjitha (llojet) frutat dhe futu nëpër rrugët e nënshtruara (e të mësuara) prej Zotit tënd. Nga barqet e tyre (të bletëve) del lëng, ngjyra e të cilit është e ndryshme dhe në të cilin ka shërim (bar-ilaç) për njerëz. Edhe në këtë ka arsye për atë popull që mendon thellë.” (En – Nahl, 68-69)

 

Previous articleSi të të vijë jeta e lehtë?
Next article8 problemet shëndetësore që dallohen vetëm nga sytë