7 keshilla jetesore per problemet shpirterore

0
402

Falja e namazit parandalon dhe eleminon semundje te ndryshme.

Shërimi me kur’an dhe sunnet të largon nga rruga qe të dergon tek magjistaret, falltoret dhe matrapazet e shumtë qe thërrasin kinse në ”shërim”.

Ne duhet ta praktikojme vazhdimisht lutjen drejtuar Allahut, sepse lutja e mire na afron me Allahun dhe na mbron nga shejtani i mallkuar.

Transmetohet nga Pejgamberi alejhisselam se ka thënë: Kush e lexon ajetin e Kursisë në një natë, do jetë nën mbrojtjen e Allahut dhe nuk do t’i afrohet shejtani deri në agim.

Imam Muslimi ka transmetuar në Sahihun e tij se Muhammedi alejhisselam ka thënë: Kush shkon tek fallxhorët dhe i pyet për diçka, atij nuk i pranohet namazi për 40 ditë.

Lodhja dhe plogshtia ne mengjes ne shumicen e rasteve eshte nje prej simptomeve te magjise apo edhe ngacmimeve te drejperdrejta te shejtanit.

Sherimi kur’anor patjeter duhet te jete:

Me lutje që bëjnë pjesë në Sunetin e të Dërguarit të Allahut, alejhisselam, duke vepruar me hadithin: M’i tregoni fjalët me të cilat bëni rukje, rukjet nuk janë të ndaluara, përveç atyre që janë shirk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here