Home Zgjodhëm për ju. E ZGJODHI BURRIN E SAJ, PARA SE AI TA ZGJEDH ATË!!

E ZGJODHI BURRIN E SAJ, PARA SE AI TA ZGJEDH ATË!!

E dëshiroi fisnik.. e shpeshtoi lëmoshën!
E dëshiroi të dashur.. e shpeshtoi ndihmën ndaj të tjerëve!
E dëshiroi të moralshëm.. e përmisoi moralin e saj!
E dëshiroi të sinqertë.. e uli shikimin e saj!
E dëshiroi respektues.. i respektoi prindërit e saj!
Ashtu si e donë partnerin e jetës tënde, bëhu edhe ti ashtu!
Shpërblimi vjen sipas veprave që i vepron!
Allahu i sheh robërit e Tij, të ndershmit i furnizon me të ndershmet!
Përmisoje veten dhe do ta gjesh atë që ti e shpreson dhe e donë!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous article8 Shkaqet që sjellin dhimbjen e kokës
Next articleSecili në Kur’an do të gjejë sa vlen në të vërtetë