THUAJ: “MË MJAFTON MUA ALLAHU, SA MBËSHTETËS I MIRË QË ËSHTË”

0
399

Nëse të bëhet padrejtësi, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Kur sprovohesh me sprova, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Kur të ngushtohen rrugët dhe nuk e gjen askënd nga njerëzit që të ndihmon dhe përkrah, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Nëse je i pafajshëm dhe nuk mund ta paraqesësh atë, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Nëse mblidhen njerëzit të të dëmtojnë dhe nëse për ndonjë çështje dera të është mbyllur, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Nëse të vështirësohen çështjet dhe problemet, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

O Zot, lehtësona problemet dhe vështirësitë tona dhe bekona në furnizim.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Source link

lexo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here