Terapija për shërimin nga sëmundja e xhinve/shejtanve

0
425

Terapija:

 

1. Ndëgjimi i sures el bekare me ndëgjojsa 2 her në dite. 2. Të pi ujë të kënduar vazhdimisht 3. Të pi vaj ulliri të përzier me kokër të zez dhe krip në mëngjes (një got të qajit). 4. Ta stërkas shtëpin me ujë të kënduar dhe lëshimi i sures el bekare në shtëpi. 5. Ndëgjimi i sures Jasin 3 her dhe suren Safat pas namazit të sabahut, dhe gjat ndëgjimit të sureve të pij ujë të kënduar me kuran,të pi më së paku 10 gota. 6. Të lyhet me vaj ulliri të përzier me krip, të lyhet para se të bie me flejt. 7. Të ndëgjoj suren Hadid, ta ndëgjoj 10 her pas namazit të IKINDIS.

Lusim Allahun xhele ve’Ala,qe gjdo te semure Musliman Allahu ta sheron.Amiin.

————

Terapija:

 

1. Ndëgjimi i sures el bekare me ndëgjojsa 2 her në dite. 2. Të pi ujë të kënduar vazhdimisht 3. Të pi vaj ulliri të përzier me kokër të zez dhe krip në mëngjes (një got të qajit). 4. Ta stërkas shtëpin me ujë të kënduar dhe lëshimi i sures el bekare në shtëpi. 5. Ndëgjimi i sures Jasin 3 her dhe suren Safat pas namazit të sabahut, dhe gjat ndëgjimit të sureve të pij ujë të kënduar me kuran,të pi më së paku 10 gota. 6. Të lyhet me vaj ulliri të përzier me krip, të lyhet para se të bie me flejt. 7. Të ndëgjoj suren Hadid, ta ndëgjoj 10 her pas namazit të IKINDIS.

Lusim Allahun xhele ve’Ala,qe gjdo te semure Musliman Allahu ta sheron.Amiin.

———-

Terapija:

 

1. Ndëgjimi i sures el bekare me ndëgjojsa 2 her në dite. 2. Të pi ujë të kënduar vazhdimisht 3. Të pi vaj ulliri të përzier me kokër të zez dhe krip në mëngjes (një got të qajit). 4. Ta stërkas shtëpin me ujë të kënduar dhe lëshimi i sures el bekare në shtëpi. 5. Ndëgjimi i sures Jasin 3 her dhe suren Safat pas namazit të sabahut, dhe gjat ndëgjimit të sureve të pij ujë të kënduar me kuran,të pi më së paku 10 gota. 6. Të lyhet me vaj ulliri të përzier me krip, të lyhet para se të bie me flejt. 7. Të ndëgjoj suren Hadid, ta ndëgjoj 10 her pas namazit të IKINDIS.

Lusim Allahun xhele ve’Ala,qe gjdo te semure Musliman Allahu ta sheron.Amiin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here