Si vijnë meleket tek ju

0
442

Ebu Hurejra – radijallahu anhu – tregon se Pejgamberi – alejhi selam – ka thënë:
“Melekët vijnë (tek ju) panderprerë, ditën dhe natën, dhe të gjithë mblidhen së bashku në kohën e faljes së agimit dhe të pasdites.
Pastaj, ata që kanë ndenjur me ju gjithë natën, ngjiten tek Allahu i Cili i pyet ata edhe pse Ai e di përgjigjen që më parë, më mirë se ata):
“Si i latë robët e Mi?” Ata përgjigjen: ” Ata i lamë duke u falur dhe kur shkuam, përsëri i gjetëm po duke u falur.”

Buhariu / xhamiambret

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here