Si parandalohet kanceri i gjirit dhe si shërohet !?

0
338

Parandalimi i kancerit gjirit parandalohet me mbulimin e pjeseve te trupi te femres ndersa kurohet me lexim Kurani

Parandalimi i kancerit gjirit parandalohet me mbulimin e pjeseve te trupi te femres ndersa kurohet me lexim Kurani
Sot përhapja e madhe e kancerit të gjirit ka si shkak kryesor mësyshin, që në disa raste është shëruar me rukje. Kurse si parandalim i kësaj sëmundje është mbulimi i pjesëve të turpshme të trupit të femrës, ashtu siç e urdhëron Islami. Magjia (sihri) – edhe ky fenomen është i përhapur sikurse mësyshi dhe që prej tij rezultojnë shumë sëmundje: si trupore, shpirtërore e psikike. Si p.sh., magjia e ndarjes në mes të bashkëshortëve, duke filluar me urrejtje ndërmjet tyre dhe shejtani iu krijon iluzione, që ta shohin njëri-tjetrin të shëmtuar dhe nxitja e grindjeve në mes tyre dhe më në fund ndarja.
Shërimi i vetëm i saj është rukja. Sulmi i xhindëve – kjo vjen si shkak i dëmtimit të tyre apo të dashuruarit e xhindit pas njeriut, përqendrimin e ka në sistemin qendror nervor të njeriut, që shpesh shfaqet me simptoma çmendurie dhe sulmesh epileptike dhe shumica e këtyre të sëmurëve përfundojnë në psikiatri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here