Home Të tjera Zgjodhem per ju Shoku i tij e pranon Islami, ai nuk i mban lotët (VIDEO)...

Shoku i tij e pranon Islami, ai nuk i mban lotët (VIDEO) –

Kishte shumë vite si shoku i tij, por një ditë ai vendosi ta pranojë Islamin.

Ai këtë e bëri publike në një xhami, në prani të mikut të tij. Ai e tha Shehadetin apo Dëshminë në gjuhën shqipe që njihet që një njeri kalon në Islam.

Por në video shihet se miku i tij nuk i mban lotët nga emocionet se miku i tij ka vendosur të pranojë Islamin.

Previous articleOBOZITETI-TRAJTIMI NATYRAL
Next articleA e dini se sa xhami ka në Kosovë dhe cila është më e vjetra? –