Home Zgjodhëm për ju. SA E PAVLERË QË ËSHTË DYNJAJA

SA E PAVLERË QË ËSHTË DYNJAJA

SA E PAVLERË QË ËSHTË DYNJAJA

Kur ndërron jetë për ty thonë ku është trupi i vdekur dhe nuk të thërrasin me emër!

Kur përgatiten për ta falur namazin, thonë na sillni xhenazen dhe nuk të thërrasin me emër!

Kur të dërgojnë te varrezat dhe bëhen gati për të varrosur, thonë afroni të vdekurin dhe nuk të thërrasin me emër!

Andaj të mos mashtron fisi, të mos mashtron pozita, të mos mashtron pasuria dhe prejardhja.

Sa e pavlerë që është dynjaja dhe sa e madhe që është ajo drejt asaj që jemi nisur (ahireti)!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleDo të hapen për të tetë dyert e Xhenetit …
Next articleNuk ka magji të bardhë apo të mirë ka vetëm një lloj magjie dhe si e tërë është e ndaluar (haram)