RECETA ME EFIKASE QE NDIHMON NE SHERRIMIN E KANCERIT

RECETA ME EFIKASE QE NDIHMON NE SHERRIMIN E KANCERIT

Receta me efikase qe me se shumti ndihmon ne sherimin e kancerit (mos e perdorni si recete te vetme) eshte receta e Dr.Abaz, mjek ne SHBA, me prejardhje nga Egjipti i cili disertacionin e doktoratures e mbrojti me kete recete.
Per kete recete, ai u bazua ne Kuranin e Shenjte (ku permendet mjalta) dhe hadithet e Profetit Muhamed (ku permenden farra e zeze–lat. Nigella Sativa)
PROFETI MUHAMED PER FARREN E ZEZE THOTË: CITOJ:
”HANI FARREN E ZEZE SE I SHERRON KREJT SEMUNDJET ,PERVEC SEMUNDJES SE FUNDIT (VDEKJES)”
Per kete recete nevojiten :
200 farra te zeza (Nigella Sativa)
200 gr hudhra shtepie (jo ata te medhajat ,te bardhat kineze)
1 kg mjalte te paster
PERGADITJA: Farrat e zeza bluhen ne mikser per bluarjen e kafes. Hudhrat qerrohen dhe bluhen ne blender. Farrat e zeza dhe hudhrat perzihen me mjalten .Mbushet kavanozi!
Tri ditet e para mbulohet me kapak por nuk mbyllet! Mbyllet pas tri diteve!
PERDORIMI:
3 here ne dite nga nje luge te mesme! Perdoret 80-120 dite. Me kete recete perqindja e te sherruarve ka qene 84%. Kjo recete mundet te perdoret per te gjitha semundjet! Per kancerin, une do ju propozoja qe kesaj recete ti shtoni 20 gr kajranfil te thate te bluar!

MJEKU POPULLOR:TAXHEDIN ISMAILI