Home Të tjera Zgjodhem per ju PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

Një burrë e pyeti detarin: Ku ndërroi jetë prindi yt?!

U përgjigj: Në det.

A gjyshi yt ku vdiq – e pyeti?!

U përgjigj: Në det.

Burri mbeti i habitur dhe me zë të lartë i tha: Edhe përskaj asaj se ata vdiqën në det ti prapë hip në anije dhe ecën nëpër det?!

Detari i buzëqesh dhe i tha: E ty ore, ku të vdiq prindi?!

U përgjigj: Në shtrat.

E gjyshi?!

Njëjtë në shtrat – u përgjigj.

Detari u kthye në drejtim të detit dhe i tha: Edhe ti prapë fle në shtrat duke e ditë se ata ndërruan jetë aty!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleBamirësia e djalit, për Nënën e tij e cila ishte e sëmurë mentalisht nga lindja
Next articleGJYNAHET, GJYNAHET!! ATO MË LODHËN SHPIRTIN!!