Home Zgjodhëm për ju. Pse duhet ta ruajmë xhenazen tërë natën, nëse vdes ?!

Pse duhet ta ruajmë xhenazen tërë natën, nëse vdes ?!

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës , e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .

Previous articleRuani fëmijet tuaj nga sehiret dhe exhinet me këto sure …
Next articlePREJ KUR ËSHTË BËRË KURBAN BAJRAMI PROBLEM PËR NJË FAMILJE!!