Home Zgjodhëm për ju. Përdorimi i farave të zeza (N.sativa)

Përdorimi i farave të zeza (N.sativa)

Përdorimi i farave të zeza (N.sativa) të bluara në formë pluhuri është tepër i rrezikshëm për organizmin e njeriut në qoftëse nuk përdoret MENJËHERË.
Bluarja e farave të zeza dhe paketimi në formë të pluhurit është shumë i rrezikshëm për shkak se me kalimin e kohës vaj i farave të zeza i cili ekstraktohet nga farat me bluarje, me kontakt me ajër oksidohet dhe supstancat aktive e humbin efektin e tyre. Në të njejtën kohë supstancat aktive transformohen në supstanca toksike për organizmin.
Farat të zeza duhen të përdoren si fara ose mund të bluen dhe të përdoren menjëherë(edhe pse nuk proferohet shkencëtarisht).

Me respekt,
Mr.Ph.Ammar Daullxhiu

 

Previous articleU çudita me atë person që …
Next articleMbuloni enët që të mbroheni nga shejtani