Home Zgjodhëm për ju. MËSHIRO…!

MËSHIRO…!

 

MËSHIRO…!

Disa dalin në rrugë për qejf e disa për zor. Disa ecin me makina, biçikleta, motora, për nevojë apo për rekreacion, zbavitje dhe qejf.
Por me karrocë invalidi ec vetëm ai që e ka patjetër. Këtë lloj njerëzish, të cilët jeta mjaft i ka goditë, a nuk do të duhej që ne të tregojmë respekt (më tepër se sa dhembshuri) e të sillemi njerëzishëm në raport me ta.
Sot isha duke shkuar në xhami dhe me biçikletë ecja pas një invalidi i cili ecte në karrocën e tij elektrike. Më trishtoi pamja e disa vozitësve që, përveç që shpejtonin, nuk tregonin fare respekt për atë njeri. Të mbushej mendja se kanë dalë në gara…
Mëshiro që të mëshirohesh!

 

Previous articleFLORENCI ËSHTË GJALLË. (VIDEO) Flet Babai i Florencit : Djali është gjallë, por duan ta mbysin këta
Next articleMos u mërzit se Zoti është me ne” është një fjalë e bukur dhe e guximshme, të cilën profeti Muhamed a.s e tha teksa fshihej në shpellën Hira bashkë me mikun e tij të ngushtë, Ebu Bekrin