Home ISLAM Më këshillo…!

Më këshillo…!

Më këshillo…!

Umer bin Abdul-Aziz i tha njërit prej shokëve të tij:

“Nëse më shikon se kam humbur rrugën më kap nga rrobat e mia dhe më shkund me një shkundje të fortë dhe më thuaj:
“Me të vërtetë do të vdesësh o Umer, prandaj frikësoju Allahut! “

Sa shoqëri e mirë është kjo:

Të këshillon kur mund të hutohesh.
Të përkujton se vdekja është e pashmangshme, prandaj duhet të zgjohesh nga gjumi i pakujdesisë që mund të të zërë… .

Previous articleMuhamedi alejhi selam njeriu më i butë
Next articleNëse një burrit i ka vdekur gruaja dhe është martuar përsëri, a do takohet me gruan e tij të parë në xhenet?