Home Zgjodhëm për ju. MA REZERVO NJE VEND PER … !!

MA REZERVO NJE VEND PER … !!

Ne nje veture, ishin disa udhetare. Te gjithe ishin meshkuj, me perjashtim te nje femre, e cila ishte gjysmelakuriqe, kishte veshur rroba te shkurtera dhe te tejdukshme.

Brenda vetures ishte qete. Por, këtë qetesi e prishi zeri i nje hoxhe me mjekerr, i cili i pa keta ne makine dhe filloi t’i fliste kesaj femre qe te kete frike Allahun dhe t’i mbulonte pjeset e zhveshura te trupit saj.

Por, sikur shejtani te fliste neper gjuhen e saj, ne vend se te perkujtohej nga keto fjale te hoxhes, ajo e merr celularin e vete, ia ofroi atë hoxhes dhe i tha:

– ” Ja, merre celularin tim dhe thuaj Zotit që qysh tani te ma rezervoj nje vend ne Xhehenem !!! ”

Kur shoferi i degjoi këto fjale, u hidherua, e ndali veturen dhe i nxorri jashte te gjithe pasagjeret, por…

U befasuan që të gjithe kur pane se vajza kishte mbetur e vdekur ne veture !!

Po, kishte mbetur e vdekur per te shkuar atje ku kishte kerkuar para pak çastesh …

Asnjehere mos u kreno me mekatin qe ben, gjithmone ke frike Allahun, se kur nuk i dihet kur vjen vdekja.
Vdekja vjen papritmas, e ti gjithmon duhet te jesh i gatshem per te dorezuar shpirtin tende.

Allahu na e mundesofte nje perfundim te mire se Muhamedi alejhi selam ka thene: ” Vertete veprat vleresohen sipas perfundimit tyre ”
Allahu na e mundesofte nje perfundim te mire !

Previous articleI NDERROJNE EMRAT, POR …!
Next articleA e keni ditur se…?! Arkitekti i Xhamisë ‘Blu’ në Stamboll ka qenë shqiptar