Home Zgjodhëm për ju. Luleshtrydhja është një frut që ka shumë pak kalori

Luleshtrydhja është një frut që ka shumë pak kalori

 Luleshtrydhja është një frut që ka shumë pak kalori

Luleshtrydhja është një frut që ka shumë pak kalori, është një aleate e shkëlqyeshme për bukurinë dhe shëndetin e lëkurës.

Ajo është një mënyrë e mirë për pastrimin dhe ushqimin e lëkurës, me ndihmë të vitaminës C dhe A.

Përmbajtja e saj e mban lëkurën e butë dhe të tendosur.

 

Previous articleSi të sjellim gëzim në zemrat e familjarëve para gjumit?
Next articleKurani,dielli,hëna dhe shkenca