Home Zgjodhëm për ju. A lejohet konsumimi i ushqimeve apo pijeve në të cilat ka sasi...

A lejohet konsumimi i ushqimeve apo pijeve në të cilat ka sasi të pakta alkoli?

A lejohet konsumimi i ushqimeve apo pijeve në të cilat ka sasi të pakta alkoli?

Nuk lejohet konsumimi i ushqimeve apo pijeve në të cilat ka sasi të pakta alkoli që jep efektin dehës, sepse alkoli është haram, sidoqoftë ai i papërzier apo i përzier me ushqime dhe pije të tjera, përderisa efekti i tij mbet dhe nuk largohet përfundimisht.

(Komisioni i Përhershëm për Studime dhe Fetva, nr. 20602)

Previous articleA do të flenë banorët e Xhenetit?
Next articleTre personave nuk i refuzohet duaja