Kosovari që e la duhanin, i tregon publikisht paratë që kursen për...

Kosovari që e la duhanin, i tregon publikisht paratë që kursen për Umre

Shaban Guri nga Kaçaniku ka bërë bujë në rrjetet sociale, duke treguar publikisht kursimet e tij.

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime i ka bërë duke e lënë duhanin, shkruan GazetaExpress.

“Kush thotë se duhani dëmton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin. Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, ka thënë Guri, duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

Mes tjerash ai ka zbuluar se me këto para të mbledhura do të bëjë një vizitë në Mekë.

Kush thote se Duhani demton shendetin gabon,duani demton edhe buxhetin.Keto kursime jan kursime nga ndalimi i duhanit dhe me ndimen e Allahut po relizoj Umren vizit ne Medinen e ndritur dhe Meken e shenjt.Allahu jav mundesoft nderprerjen e duhanit dhe realizimin e enderrave.