Home Zgjodhëm për ju. KËTO CILSI TË BËJNË DYFTYRËSH ?

KËTO CILSI TË BËJNË DYFTYRËSH ?

Kush i ka këto katër cilësi, është hipokrit (munafik dyftyrsh )

Abdullah ibn Amri, Allahu qoftë i kënaqur me të!, përcjell se i Dërguari i Allahut SALLAHAU ALEJHI VE SELEM ka thënë:
“Kush i ka këto katër cilësi, është hipokrit, por, nëse e ka vetëm ndonjërën prej tyre, atëherë ai ka cilësi hipokriti derisa ta lërë atë:

“Kur flet, gënjen;

kur premton, e thyen fjalën e dhënë;

kur grindet, tejkalon kufijtë dhe,

kur bën marrëveshje, tradhton.”
(E shënojnë Buhariu [numër 34] dhe Muslimi [numër 58].)

ANDAJ KE KUJDES NGA KËTO CILËSI APO NDONJËRA NGA TO.

ALLAHU NA RUAJTË NE DHE JUVE.

Previous articleTREGU I XHENETIT !!
Next article2 KOHËT KUR NUK DUHET TA FALËSH NAMAZIN JANË !!??