Home Të tjera Zgjodhem per ju I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia...

I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia ka fshirë emrin dhe numrin e tij nga telefoni. – Ligjeruesi Islam

SHOKU I VËRTETË

I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia ka fshirë emrin dhe numrin e tij nga telefoni.
Shkaku!!!
Ai thotë: shoku im ka vdekur prej një kohë të gjatë, megjithatë unë nuk ia kam fshirë numrin e telefonit.
Edhe nëse e ndërroj celularin dhe regjistroj emrat nga e para, emrin e tij e vendosi në mesin e emrave dhe numrave tjerë.
E kanë pyetur pse vepron kështu derisa ai ka vdekur?
U përgjigj: nuk e fshijë emrin e tij, ngaqë sa herë që kaloj emrat dhe shoh emrin e tij lutem për atë që Allahu ta mëshirojë.
Sa e bukur është shoqëria kur është e sinqertë.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

Previous articleI pasuri dhe dy rekate namaz!
Next articleNuk eshte mire te genjesh