JA SI VIJNË MELEKET (ENGJEJT) TEK JU!

0
392

Ja Si vijnë meleket tek ju

Ebu Hurejra – radijallahu anhu – tregon se Pejgamberi – alejhi selam – ka thënë:

“Melekët vijnë (tek ju) panderprerë, ditën dhe natën, dhe të gjithë mblidhen së bashku në kohën e faljes së agimit dhe të pasdites.

Pastaj, ata që kanë ndenjur me ju gjithë natën, ngjiten tek Allahu i Cili i pyet ata edhe pse Ai e di përgjigjen që më parë, më mirë se ata):

“Si i latë robët e Mi?”
Ata përgjigjen:
”Ata i lamë duke u falur dhe kur shkuam, përsëri i gjetëm po duke u falur.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here