Home Të tjera Zgjodhem per ju Interes i madh për garën e recitimit të Kuranit në Rusi

Interes i madh për garën e recitimit të Kuranit në Rusi

Në Moskë, kryeqytetin e Rusisë, edicioni i 18-të i Garës Ndërkombëtare të Leximit të Kuranit u prit me një interes të madh.

Në aktivitetin e Këshillit të Myftinjve të Rusisë, zhvilluar në sallën e koncerteve, Crocus City Hall, morën pjesë konkurrues nga 32 vende të ndryshme.

Në finalen ku garuan 5 pjesëmarrës, ndërkohë që vendin e parë e fitoi hafëzi iranian, vendin e dytë e fitoi hafëzi nga Bahrejni ndërsa vendin e tretë e fitoi hafëzi nga Siria.

Si çmim për fitoren, 3 hafëzët do të dërgohen në umre./trt/

Previous articleSi një lugë sodë buke mund të ndryshojë jetën tuaj në 11 mënyra
Next articleRregullat në lidhje me thirrjen dhe thirrësit për te Allahu nga Libri i Allahut të Madhëruar