Home Zgjodhëm për ju. Ilac për shërimin e plogështisë

Ilac për shërimin e plogështisë

Muhamedi(alejhi selam) para 14 shekujve na ka treguar se në “kokrrën e zezë” ka shërim nga çdo sëmundje.

Ebu Hurejra r.a tregon se Muhamedi alejhi selam ka thënë:
“Shërbehuni me kokërr të zezë sepse në të ka shërim për çdo sëmundje përveç vdekjes.”
[Transmeton Buhariu dhe Muslimi]

Për evitimin e plogështisë:

Një lugë e mesme [ e sheqerit] me vaj të kokrrës së zezë, qitet në një gotë lëng portokalli. Kjo pije pihet kur është esëll për çdo ditë. Kjo terapi zgjatë 10 ditë.

Previous articlePërzieni këta përbërës dhe nuk do të zgjoheni kurrë të lodhur
Next articleÇka është Down sindrom-i?