Home Zgjodhëm për ju. FOTO – Ja sa ishte i gjatë babai i njerëzimit ADEMI (alejhi...

FOTO – Ja sa ishte i gjatë babai i njerëzimit ADEMI (alejhi selam) – Kliko dhe Lexo

Transmeton Ebu Hurejre se i dërguari I Zotit s.a.v.s. ka thënë:
”Zoti e krijoi Ademin (alejhi selam) të gjatë gjashtëdhjetë parakrahë.”
Pra sipas këtij hadithi Ademi (alejhi selam) ka qenë përafersisht 30 metra i gjatë!
Sot njerëzit zakonisht nuk janë të gjatë më shumë se 2 metra.
(Foto ilustrim i një veshje që është bërë në Arabinë Saudite duka u bazuar në këtë hadith)
shih me teper keshilla ne linqet me poshte

Previous articleKur Pejgamberi i tha Xhibrilit që ta përshkruan Xhehenemin – Ahhhhh
Next articleA bën me shku te gjinekologu mashkull (pyetje nga Zvicra)