Home Këshilla mjeksore Filizat e grurit kundër depresionit

Filizat e grurit kundër depresionit

Filizat e grurit janë përlot me enzima të çmuara, vitamina dhe mikroelemente.

Përgatitja

Grurin e pastruar e vendosni në ujë të pastër dhe atë në një të tretën e kavanozit,e dy të tretat mbusheni me ujë.

Kavanozin e mbyllni mirë dhe e lini të qëndrojë për 12-24 orë. Pas një kohe ujin mos e hidhni por e pini, sepse është përplot me minerale dhe vitamina.

Kjo masë e fituar mund të ruhet në frigorifer për 4 ditë. Mund ta freskoni me ujë për çdo ditë. Grurin ta hani nga dy lugë në ditë, dhe atë në mesditë, para shujtës.94599317wheat

Duhet ta përtypni mirë, sepse kështu materiet e saj shëruese Mund ta konsumoni edhe me mjaltë, e mund ta shtoni edhe në supë, sallatë. Nëse konsumoni depresioni humbet, por mund ta konsumojnë edhe femrat që dëshirojnë të mbesin shtatzënë.

Previous articleKrundet e grurit janë ilaçi më i mirë për tretje
Next articleNgrirja e produkteve të qumështit