Home Zgjodhëm për ju. Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në...

Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në Xhami

“Duke filluar nga sot dhe për 40 ditë, do të jepet nga një biçikletë falas për çdo fëmijë turk dhe joturk që fal namazin e sabahut në xhaminë e Sulltanit Javuz Selim në Stamboll”

OMERI r.a ka thënë në atë Xhami që nuk ka fëmijë ajo është duke vdekur…

Previous articleFiku dhe dobite e tij
Next articleNë botë e konsiderojnë frutin e shekullit ose “bombë” e vitaminave për shkak të përberësve