Efekti i mendimit të mirë

0
326

Efekti i mendimit të mirë

Një njeri i tha shokut të tij: ‘Nuk ma do zemra filanin.’
Shoku ia ktheu: ‘As mua. Mirëpo, nuk i dihet, ndoshta Allahu na ka vulosur zemrat tona dhe mos jemi bërë ne prej atyre që nuk i duan të mirët.’

“Nuk është i mirë ai i cili nuk mendon se çdokush tjetër është më i mirë se ai.”
Ibn Mubareku

Thuaj: “Më thoni: Sikur Allahu t’jua merrte dëgjimin dhe shikimin e t’ua vuloste zemrat, cili zot, përveç Allahut, do t’jua kthente ato?!” (El-Enam: 46)

Përktheu: Qendra Kur’anore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here