Home Zgjodhëm për ju. Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin

الْحَمْدُ لِلَّهِ

El-HamduLil-lah

Falënderimi i qoftë All-llahut

kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë:

يَرْحَمُكَ اللَّهُ

JerhamukAll-llah

All-llahu të Mëshiroftë

e nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë:

يَهْدِيكُمُ اللَّهُ وَيُصْلِحُ بَالَكُمْ.

Jehdikumull-llahu ve juslih balekum

All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.

 

Previous articleKëshillat e mjekëve dhe të dijetarëve muslimanë në lidhje me mardhëniet intime
Next articleA dëshiron që të të udhëzoj tek një thesar prej thesarëve të Xhennetit?