Home Zgjodhëm për ju. Disa urtësi të mrekullueshme

Disa urtësi të mrekullueshme

Disa urtësi të mrekullueshme

– Humbja e durimit është fatëkeqësia më e madhe e kohës.

– Mëkatet e shumta e prishin zemrën.

– Takimi me të dashurit e largon brengën.

– Kopshti i dijes është më i bukur se sa kopshti i bozulokut.

 


Disa urtësi të mrekullueshme

– Humbja e durimit është fatëkeqësia më e madhe e kohës.

– Mëkatet e shumta e prishin zemrën.

– Takimi me të dashurit e largon brengën.

– Kopshti i dijes është më i bukur se sa kopshti i bozulokut.

Previous articleDhjetë gjëra janë të humbura dhe nuk ka dobi prej tyre
Next articleKurani për pjesën mendore të trurit