Cili eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis (shejtani) qau ?

0
767

Cili eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis (shejtani) qau ?

Ajetin e Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis qau

Kjo ka te beje me ajetin te cilen kur e degjoi Ibkis qau dhe u vrenjt.Ajet ne te cilin gjynahqaret dhe te penduarit gjeten kenaqesi ,eshte thirrje per ata te cilet lane mangu respektin ndaj Allahut.Eja me mua qe ta lexojme kete ajet:

135dhe ata, që kur bëjnë vepra të turpshme ose i bëjnë dëm vetes, e kujtojnë Perëndinë – dhe kërkojnë falje për mëkatet e tyre. E kush falë mëkatet përveç Perëndisë? – Ata nuk ngulmojnë në atë që kanë punuar, e ata e dinë këtë.

136 Shpërblimi i tyre është falja madhështore (e mëkateve) nga ana e Zotit të tyre dhe xhennetet nëpër të cilët rrjedhin lumenjt! E në to do të qëndrojnë përherë. Sa shpërblim i bukur është ky, për ata që punojnë vepra të bukura!

Ali Imran

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here