Home Të tjera Zgjodhem per ju Cila është pija që ua dëmton eshtrat?

Cila është pija që ua dëmton eshtrat?

Kockat kryesisht përbëhen nga kolagjeni, një proteinë që siguron një shtresë mbrojtëse të butë, dhe kalciumi një mineral që shton forcën dhe ngurtësinë e tyre.

Ky kombinim e bën kockën të fortë dhe mjaft fleksibile për të mbajtur gjithë peshën e trupit. Pijet e gazuara janë konsideruar si pijet më të përdorura kryesisht në Shtetet e Bashkuara, menjëherë pas ujit.

Në Shtetet e Bashkuara, çdo person pi 57 litra soda çdo vit. Dr. West Conner, ka vënë në dukje disa ndikime të rëndësishme që soda ka në trupin e njerëzve.

Sipas tij, 10 minuta pasi keni pirë soda rriten dozat e sheqerit në gjak, kjo sepse vetëm në një gotë me soda gjenden 10 lugë sheqer, kjo është 100% më shumë se sa doza e lejuar ditore e sheqerit.

Pas 20 minutash, trupi është i mbushur me sasi të larta të insulinës dhe glukozës.
Pas 60 minutave, sheqeri në trup ka arritur në fazën përfundimtare. Ajo shkakton jo vetëm ndjenjën sikur trupi është i mbushur me energji, por edhe luhatje të humorit te njerëzit.

Në fund, shfaqet edhe rreziku i diabetit, për shkak të dozave të larta të insulinës.Shumë njerëz nuk kanë asnjë ide se çfarë bën kjo pije në organet e brendshme të njerëzve.

Previous articleSi e redukton feja depresionin dhe si e shëron tërësisht atë?
Next articleVENDI I NIJETIT ËSHTË ZEMRA VENDI I NIJETIT ËSHTË ZEMRA