Home Zgjodhëm për ju. Çfarë uji ka njeriu në fytyrë?

Çfarë uji ka njeriu në fytyrë?

Çfarë uji ka njeriu në fytyrë?
Allahu i ka krijuar në fytyrën e njeriut tre ujëra.
Njëri është I HIDHUR,
i dyti është i NJELMËT,
kurse i teri është PA SHIJE.
Uji i hidhur gjendet në vesh dhe i pengon insektet të mos na hyjnë në vesh.
Imagjinoni, sikur të ishte uji në vesh i ëmbël. Kjo do të ishte delikatesë e vërtetë për milingonat.
Uji i njelmët gjendet në sy. Me njelmësinë e tij i pengon infeksionet e syrit i cili është organ shumë i ndjeshëm.
Uji pa shije gjendet në gojë. Nëse do të kishte shije, nuk do ta njihnim shijen e vërtet të ushqimit të cilin e hamë.
Qoftë lavdëruar Allahu, i Cili krijon nga asgjëja!
Nezim Halilovic Muderri

Previous articleLargimi i dijes është prej shenjave të kiametit
Next article7 shenjat emergjente që duhet të dërgoni fëmijën tuaj te doktori