Home Zgjodhëm për ju. ÇFARË ËSHTË RUKJE? A e ke ditur ?

ÇFARË ËSHTË RUKJE? A e ke ditur ?

ÇFARË ËSHTË RUKJE?

Rukje do të thotë leximi i disa Ajeteve Kuranore me NIJET SHËRIMI kështu që duhet patur parasysh se Kurani është Libër Hyjnor dhe i Shenjtë sepse është Fjala e Krijuesit Absolut prandaj nëpërmjet Kuranit Allahu Xh. Sh. zbret (çon) shërim për besimtarët dhe për çdo krijesë që Ai dëshiron. Duhet theksuar se i tërë Kurani është shërues

Rukje Speciale – Shërim me Kur’an kundër Mësyshit dhe Magjisë – Saad Al Ghamdi


Previous articleMagjija mund të ndikojë tek fëmijët – Ja simptomat ne shume raste
Next articleKush e thotë këtë tri herë në mëngjes dhe në mbrëmje, nuk i bëhet dëm asgjë