Home Zgjodhëm për ju. Çfar ndodhë në natën e parë të RAMAZANIT

Çfar ndodhë në natën e parë të RAMAZANIT

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë: “Kur të jetë nata e parë e Ramazanit burgosen shejtanët dhe xhinët, mbyllen dyert e zjarrit dhe nuk hapet asnjëra prej tyre dhe hapen dyert e Xhenetit dhe nuk mbyllet asnjëra prej tyre dhe thërret një thirrës:
“O kërkues i së mirës, përgatitu!
O kërkues i së keqes, ndalohu prej saj, sepse me të vërtet, Allahu shpëton nga zjarri; e kjo në çdo natë të këtij muaji.”

[Transmetojnë Tirmidhiu dhe Ibn Maxhe]

Previous articleA e dini se cila nga këto banane është më e shëndetshmja?
Next articleA duhet të dëgjojë nënën apo nusen kë të zgjedh?